Umag-Umago, Novigrad-Cittanova

18.10.2019 - 20.10.2019.

Istria Granfondo

h



Međunarodni biciklistički maraton

Zabilježite datume 18. - 20.10.2019. i prijavite se na međunarodni biciklistički maraton Istria Granfondo. Sedmo izdanje maratona sa startom i ciljem u Umagu i Novigradu ove će vam godine ponuditi još bogatiji program.

Pravi izazov sprema vam se u Subotu u Umagu - na dionicama za odvažne i kondicijski spremnije bicikliste. Birat ćete između 91 km duge dionice Istria Granfondo Small i 127 km duge dionice Istria Granfondo Classic. Granfondo Classic prolazi i središnjim dijelovima istarskog poluotoka i vraća se natrag u Sjeverozapadu Istru. Obje počinju i završavaju u atraktivnom turističkom kompleksu Stella Maris, tik uz umaški ATP stadion.

Da biste putem došli do (pre)daha, spremili smo vam ukupno 6 okrepnih postaja.

Nedjeljna rekreativna biciklijada Istria Granfondo Family & Gourmet Tour provest će vas Novigradom i okolicom, uz more, maslinike i vinograde stazama od 25 km. Sudionici biciklijade će uživati u pogledima i kušanjima istarskih jela na okrepnim stajalištima.

Maraton koji je lani okupio čak 800 biciklista iz 16 zemalja, preko 300 članova u organizaciji, 150 volontera, kao i članove raznih biciklističkih reprezentacija ove vam godine donosi 120 nagrada za najbolje bicikliste i 20 nagrada za najbrojnije timove.

Bogat popratni program u 2019. nudi zvučne biciklističke brandove u Expo zoni, dječji program i bogatu gourmet ponudu i ono najvažnije - odličnu atmosferu!